BESTEL VANDAAG EN PROFITEER VAN GRATIS VERZENDING!
BESTEL VANDAAG EN PROFITEER VAN GRATIS VERZENDING!

Bestellingen en levering

Als yogi's gaan we natuurlijk bewust met spullen om. Daarom kiezen we het liefst duurzame producten uit waar wij en onze yogi tribe echt blij van worden. 
_
We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze Soulful Yogi producten, maar vinden het daarnaast ook belangrijk dat we onze producten tegen een zo laag mogelijke prijs kunnen aanbieden.
_
Daarom hebben wij de afspraak met onze leveranciers dat zij de producten direct naar jou toe sturen. Dit betekent dat wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Hierdoor is het ons gelukt om onze producten voor een lage prijs aan te bieden en kunnen wij de internationale verzendkosten voor eigen rekening nemen.
-
Doordat wij direct vanuit de leverancier verzenden brengt dit een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 12-15 dagen. Voor België is de levertijd 2-4 weken.
_
Track and Trace
Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar via: https://www.internationalparceltracking.com/#/search.

GRATIS Verzending 

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor onze rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is daarvoor geen minimale bestelwaarde nodig.

Gratis artikelen

Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor producten die je gratis kunt bestellen rekenen we maximaal €6,95 verzendkosten. De levertijd van gratis artikelen kan 2 tot 4 weken duren.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen pagina op onze website. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren. Het team van Soulful Yogi zal binnen 24 uur contact met je opnemen.